dilluns, 18 de gener del 2016

carta per celiacs

CARTA

Croissant sense gluten

Ingredients: formatge batut, oli de gira-sol, llet, sucre, farina Proceli, farina de blat sarraí, farina Mix B Schar, llevat en pols, ou i sal.
Preu: 2,50 €



Cupcakes sense gluten

Ingredients: farina d'arròs, maizena, sucre, mantega sense sal, ous del temps, essència de caramel o vainilla, llet i llevat.
Preu: 3,50 €





Ensaimades sense gluten

Ingredients: maizena, fècula de mandioca, llet en pols, sucre, sal, goma xantana, ous, llevat fresc, llet, mantega de porc.
Preu: 3 €




Entrepans sense gluten

Ingredients: farina sense gluten, ou, aigua, sal, nou mantega, sucre, llevat fresc Levital.
Preu: 2,50 €






Galetes sense gluten

Ingredients: Farina de blat de moro, sucre, farina d'arròs, xarop de glucosa, mantega, oli vegetal no hidrogenat, fibra vegetal, midó de patata, gasificants: bicarbonat de sodi, bicarbonat d'amoni, pirofosfat àcid de sodi, sal, emulgent (lecitina de soja ), aromes.
Preu: 1,50 €


Canyes sense gluten

Ingredients: làmina de pasta de full, Nutella, ou, sucre glacé, de xocolata negra, ametlles crocant.
Preu: 2,75 €








      

4 comentaris: